Acum poţi avea un VW Golf sau T-Roc pe bază de abonament în România

10 Iunie 2020, 13:57
Denis Godorozea
Volkswagen lansează în premieră un serviciu de chirie auto pe bază de abonament — acum clienţii din România au posibilitatea de a prelua un automobil cu o rată lunară fixă, care include şi toate cheltuielile de întreţinere sau asigurare. Deocamdată serviciul este disponibil pentru modelele Golf şi crossover-ul compact T-Roc.
Costul lunar pentru un Golf va constitui în România 267 euro, iar în acest preţ producătorul include asigurarea obligatorie, asigurare Casco, revizii şi deservire tehnice, spaţiu de depozitare pentru anvelope. Mai mult de atât, Volkswagen nu impune plata unui avans. Preţul pentru un T-Roc cu o listă similară de servicii incluse constituie 369 euro pe lună.

De menţionat, că în cazul Golf, la preţ de 267 euro, clientul va obţine un hatch în echiparea Trendline, cu benzinar 1.0 TSI şi 115 CP la activ. O maşină similară costă în România 18,600 euro. În cazul lui T-Roc, contra sumei lunare de 369 euro clientul va primi un crossover în interpretarea Base cu acelaşi benzinar sub capotă. O maşină similară costă în România 20,076 euro.
Doritorii de a deţine un Volkswagen pe bază de abonament lunar vor încheia, însă, un contract pe un termen de cel puţin 2 ani, cu o limită de parcurs anuală de 15,000 kilometri. După această perioadă clientul va avea posibilitatea să prelungească contractul, iar în acest caz va primi şi o maşină nouă în schimbul celei vechi. Avantajos mai este că clientul nu va avea să vândă ulterior maşina rulată.
0
9,366
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!