Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Adio, Bentley Mulsanne! Ultima limuzină a constructorului britanic a părăsit linia de producţie

26 Iunie 2020 - 12:02
Denis Godorozea
La începutul acestei luni Bentley raporta despre sfârşitul producţiei pentru cel mai longeviv motor din istoria industriei auto, legendarul V8 de 6.75 litri. Acum putem vedea şi maşina sub capota căreia a şi ajuns acel motor — ultimul din istorie Bentley Mulsanne în ediţia de adio 6.75 Edition, care tocmai a părăsit linia de producţie.
Cariera lui Bentley Mulsanne a început acum aproximativ 10 ani, timp în care limuzina a înregistrat vânzări totale de peste 7,300 unităţi. Ediţia finală 6.75 Edition a enumerat doar 30 exemplare, penultimul fiind livrat unui client al mărcii din SUA. Totodată, britanicii nu au relatat despre soarta ultimei limuzine, din imaginea principală a acestei ştiri. Cel mai probabil, aceasta va pleca la un client, care a dorit să-şi păstreze anonimatul, fie va fi expusă în muzeul mărcii britanice.
Deocamdată Bentley nu a anunţat un succesor direct pentru Mulsanne, iar astfel sedanul Flying Spur devine, cel puţin temporar, noua navă amiral a constructorului britanic. Nu este exclus ca Mulsanne să fie urmat ulterior de o limuzină 100% electrică, însă aceasta va apărea în gama constructorului britanic nu mai devreme de 4-5 ani.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter