Aţi visat vreodată la un circuit personal de curse? Se vinde unul complet amenajat!

15 Iunie 2020, 16:31
Denis Godorozea
În SUA se vinde circuitul Oregon Raceway Park, situat în oraşul Grass Valley, statul Oregon. Circuitul este absolut funcţional şi dispune de o infrastructură dezvoltată pentru a găzda diferite competiţii auto naţionale sau chiar internaţionale. Bineînţeles, în acest condiţii şi preţul este pe măsură.
Circuitul Oregon Raceway Park are o lungime de 3,700 metri, cu devieri de înălţime de până la 12 metri. Pe lângă traseul propriu-zis, circuitul mai dispune de un garaj pentru 12 automobile, dar şi echipamente necesare pentru mentenanţă şi reparaţie. Tot aici sunt prevăzute două rezervoare de combustibil şi pompe, unde să poată alimenta participanţii la competiţii sau antrenamente, iar pentru vizitatori şi participanţi există zone de odihnă.
Preţul circuitului este, însă, pe măsură — 10 milioane dolari americani. În acest preţ mai este inclus un teren adiţional cu o suprafaţă de 500 metri pătraţi, unde viitorul proprietar va mai putea construi ceva sau să mai amenajeze o parcare, de exemplu. Totodată, vânzătorul are o condiţie importantă pentru viitorul proprietar al traseului — acesta va trebui să execute toate obligaţiunile contractuale încheiate cu vânzător anterior cu clienţii.
0
1,731
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!