Au încercat să fure un Challenger, dar l-au avariat înainte de a părăsi showroom-ul

10 Iunie 2020, 12:01
Denis Godorozea
Încercare eşuată de a fura un Dodge Challenger dintr-un showroom din oraşul O’Fallon, statul Illinois, SUA. Se pare că vandalii care profită de valul de proteste ce a cuprins întreaga ţară au încercat de această dată să repete o scenă din renumitul film Gone in 60 Seconds, doar că pentru a putea stăpâni un Challenger trebuie să mai fii înzestrat cu gândire logică.
Vă amintiţi de scena când Kip Raines, eroul interpretat de Giovanni Ribisi, a furat un Porsche 911 dintr-un showroom şi a evadat chiar prin vitrina reprezentanţei auto? Ei bine, protagonistul istoriei de astăzi a încercat să facă acelaşi lucru cu un Dodge Challenger nou-nouţ în versiunea aniversară 50th Anniversary Edition. Acesta a încercat să părăsească showroom-ul cu muscle-car-ul furat... prin uşa clienţilor! Nu ştim de ce, dar nu şi-a dat seama că maşina este niţel mai lată. În consecinţă, maşina a fost avariată frontal, dar aşa şi a rămas în showroom, iar "eroul" acestei istorioare a şi părăsit locul infracţiunii. Ei bine, sperăm că nu pe mult timp.

Afară de maşina avariată, ghinionistul şi, cel mai probabil amicii săi, au cauzat pierderi showroom-ului, au distrus mobilier interior şi vitrine. Deocamdată forţele de ordine nu au indentificat vreun suspect.
0
2,304
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!