Britanicii marchează cei 50 de ani de la prima apariţie a lui Range Rover cu o ediţie specială

17 Iunie 2020, 12:07
Denis Godorozea
Range Rover a fost lansat pentru prima dată acum 50 de ani — pentru a marca această aniversare britanicii au pregătit o ediţie aniversară exclusivă Range Rover Fifty, inspirată de la prima generaţie a faimosului offroader britanic. În total ediţia va enumera doar 1,970 unităţi, cu nuanţe de caroserie preluate de la prima generaţie.
Bineînţeles, o asemenea ediţie exclusivă nu poate avea la bază interpretarea incipientă, iar astfel toate unităţile Range Rover Fifty sunt construite pe baza versiunii de top Autobiography. Pe exterior offroader-ele de lux se vor distinge prin inscripţiile distinctive şi emblemele aplicate dedicate ediţiei aniversare. Inscripţii dedicate cu denumirea ediţiei se regăsesc pe pragurile laterale ale maşinii, planşa de bord şi tetiere.
Pe lângă cele menţionate, caroseria poate fi vopsită în una dintre nuanţele primei generaţii Land Rover, printre acestea se enumeră culorile Bahama Gold, Davos White şi Tuscan Blue (precum maşinele din imagini). Ei bine, sunt disponibile şi nuanţele metalizate disponibile pentru versiunile de serie Autobiography. Aspectul exterior este finisat de elementele decorative de culoare neagră.
Deocamdată nu au fost anunţaţi termenii de lansare, dar nici preţul ediţiei exclusive. Totuşi, britanicii sugerează că Range Rover Fifty va putea fi comandat inclusiv şi în versiunea cu ampatament mărit.
0
3,805
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!