Citroen uimeşte cu noul design: primele imagini cu noua generaţie C4

16 Iunie 2020, 16:55
Denis Godorozea
Francezii de la Citroen au publicat primele imagini şi informaţii despre noua generaţie C4. Hatch-ul se transformă într-un crossover compact urban şi uimeşte cu noul limbaj stilistic, care probabil va fi preluat de toate modelele noi din gama Citroen în viitor. Ce ziceţi de aspectul exterior?
Astfel francezii anunţă marea revenire în segmentul compactelor din Europa, după o pauză de peste circa 2 ani, când în 2018 cea de-a doua generaţie Citroen C4 a fost eliminată din portofoliul european. Silueta noului model a fost concepută din nou, între generaţiile III şi IV nu există tangenţe decât denumirea. Imaginile nu oferă prea multe detalii despre dimensiunile maşinii, însă chiar şi aşa, noul C4 inspiră caracter de offroader, accentuat de garda la sol generoasă şi elementele de protecţie din plastic negru pe partea de jos a caroseriei.
O adevărată revoluţie are loc şi la interior — planşa de bord s-a maturizat comparativ cu toate modelele precedente Citroen, căpătând un stil mai clasic şi rezervat. Aici se regăsesc şi tehnologiile de ultimă generaţie, precum instrumentarul de bord complet digital şi un ecran al sistemului multimedia, conform trendurilor, în formă de tabletă.
Nu există deocamdată informaţii oficiale despre substratul tehnic, însă francezii promit să lanseze în premieră o versiune 100% electrică a noii generaţii, care va primi denumirea e-C4. Detaliile complete vor fi dezvăluite în cadrul premierei oficiale, ce va avea loc la 30 iunie 2020, urmând ca vânzările să înceapă în toamnă.
0
3,732
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!