Cum arată şi cât costă cea mai accesibilă versiune BMW Seria 4 coupe de generaţie nouă?

4 Iunie 2020, 16:17
Denis Godorozea
Deşi a fost prezentată doar cu câteva zile mai devreme, noua generaţie BMW Seria 4 Coupe este disponibilă deja pentru comandă în câteva ţări europene, printre care Germania, Franţa şi Marea Britanie. Pe site-urile oficiale coupe-ul de generaţie nouă este disponibil în configurator, iar astfel noi putem descoperi maşina arătoasă în varianta sa incipientă, care se distinge mult de coupe-urile din imaginile publicate în ziua prezentării oficiale.
Aşadar, pe exterior în varianta incipientă maşina este lipsită de pachetul spectaculos semnat de divizia M, cu praguri laterale evazate şi bare de protecţie agresive. Neschimbată rămâne, totuşi, grila imensă şi formele celorlalte elemente de caroserie. Farurile standard deşi sunt de tip LED, sunt simplificate în raport cu cele de top şi nu dispun de aceleaşi semnături pentru luminile de zi. Bineînţeles, lipsesc indicatoarele de viraj dinamice, inclusiv din corpurile oglinzilor retrovizoare laterale. Standard coupe-ul dispune de jante din aliaj de 17 ţoli.
Interiorul textil are o structură asemănătoare cu pielea versiunilor superioare, cu scaune standard, nu cele M. Însă preţul mai accesibil este trădat de ecranul sistemul multimedia, mult prea mic, integrat în corpul tabletei orizontale de dimensiuni mari. Afară de aceasta, instrumentarul de bord digital nu este inclus în nivelele incipiente de echipare, deşi în mod normal indicatoarele analogice BMW sunt foarte informative şi comode.
În Germania BMW Seria 4 Coupe porneşte acum de la 45,800 euro pentru varianta incipientă 420i cu benzinar de 2.0 litri, cu 184 CP la activ, cuplat la cutia automată cu 8 rapoarte. Se pare că noua generaţie a coupe-ului spune un "adio" definitiv cutiilor manuale. Pe piaţa locală Seria 4 este oferită standard cu nuanţa neagră de caroserie, iar o nuanţă de alb opţională va impune un surplus de 300 euro la costul iniţial.
0
3,827
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!