De ce să NU utilizezi smartphone-ul când conduci maşina? Ca să nu intri într-o casă!

9 Iunie 2020, 13:36
Denis Godorozea
Un şofer de Mustang a devenit involuntar un exemplu pentru toţi ceilalţi şoferi, care utilizează gadget-urile mobile, precum telefoane, în timp ce conduc mijloace de transport, iar asta în ciuda restricţiilor legale şi sutelor de alte cazuri similare. Ei bine, exemplul de astăzi este mai spectaculos şi merită descoperit.
S-a întâmplat săptămâna trecută în SUA, oraşul San Francisco. Un şofer de Mustang a neglijat la limită restricţiile legale şi naviga internetul prin intermediul smartphone-ului, deşi cu o altă mână conducea muscle-car-ul american. Culmea este că acesta se deplasa, potrivit martorilor, cu viteză de circa 50-60 mph, echivalentul a 80-96 km/h, deci mult peste limita admisă în raza urbană în SUA (deobicei 30-35 mph). După cum bine vă daţi seama, aceasta este reţeta perfectă a unei gafe de proporţii — tânărul a fost atât de detaşat de procesul de conducere, încât a neglijat culoarea roşie a semaforului, fiind la un pas de a accidenta un alt automobil, care circula regulamentar. Ei bine, a reuşit să evite impactul... cu automobilul, dar în schimb a intrat într-o casă din preajma intersecţiei, cu tot cu maşina.

Din fericire, nimeni nu a avut de suferit de pe urma accidentului, nici pisoii care, de obicei, potrivit spuselor locuitorilor din regiune, se adună serile în preajma acestei case.
0
1,425
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!