Debutul noii generaţii BMW Seria 4 va avea loc mâine! Coupe-ul şi-a etalat grilele imense pe broşurile oficiale

1 Iunie 2020, 09:11
Denis Godorozea
Circa 24 de ore au mai rămas până la debutul oficial al noii generaţii BMW Seria 4 — cel puţin anterior bavarezii confirmau data de 2 iunie 2020 pentru premiera noului coupe. Totuşi, aspectul său exterior nu mai este un mister de ceva timp, or maşina a scăpat de o bună parte din camuflaj în timpul testelor, iar în mediul online au fost distribuite imagini spion care surprind maşina complet necamuflată. Mai nou, acum maşina poate fi văzută pe broşurile oficiale, scanate şi plasate în web, dar şi imagini spion cu habitaclul coupe-ului.
Cum anticipam anterior, în materie de design noua generaţie BMW Seria 4 se inspiră mult de la coupe-ul de top Seria 8, lucru ce poate fi urmărit şi în arhitectura habitaclului celor două maşini. Totuşi, pe exterior Seria 4 a beneficiat de un element distinctiv, gândit să fie principalul punct de atracţie şi discuţii pentru viitorii posesori şi fani ai mărcii — grilele imense frontale, ce ocupă aproape întreaga suprafaţă de la capotă până la partea inferioară a barei de protecţie faţă.
În mediul online a fost distribuită şi prima imagine cu interiorul complet necamuflat al viitorului coupe, în varianta britanică sau japoneză, cel mai probabil. La acest capitol Seria 4 nu vine să uimească prin originalitate, având un interior la maxim unificat cu Seria 8 sau noile X5 şi X6, de exemplu. Maşina va dispune de cadrane de bord digitale unite cu ecranul sistemului multimedia de generaţie nouă, orientat împreună cu consola centrală spre şofer.
0
2,273
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!