Decor de aur pentru BMW Seria 8 Golden Thunder Edition

22 Iunie 2020, 09:44
Denis Godorozea
BMW a pregătit o versiune specială pentru Seria 8 — Golden Thunder Edition. Aceasta se distinge de versiunile standard prin decorul exterior de aur, dar nu prevede modificări tehnice. Noua ediţie va fi disponibilă ulterior pentru toate tipurile de caroserie din gama Seriei 8, inclusiv versiunea cu patru uşi Gran Coupe.
Pe exterior Seria 8 Golden Thunder Edition vine cu decor special cu dungi aurite pe partea de jos a caroseriei, pragurile laterale, barele de protecţie faţă şi spate. Culoarea aurie acoperă capacele oglinzilor retrovizoare exterioare exterioare şi eleronul compact de pe capacul portbagajului, dar şi jantele exclusive de culoare aurie cu dimensiuni de 20 ţoli.
Decorul special va contrasta cu culoarea caroseriei, precum pe coupe-ul din imagini, or versiunea specială oferă doar două nuanţe de bază de culoare neagră — Frozen Black şi Sapphire Black. În plus, ediţia include pachetul High Gloss Shadow Line, ce prevede finisaje de culoare neagră pe exterior, în schimbul celor cromate, precum calandrul frontal, de exemplu, sau etrierele sport.
Habitaclul maşinilor speciale este tapisat cu pielea de culoare neagră Merino şi tapiserie din Alcantara pe plafon. Inserţiile decorative sunt de culoare aurie, precum elementele exterioare, iar denumirea seriei speciale este aplicată pe tetiere. Standard versiunea specială include sistemul audio Bowers & Wilkins Diamond Surround.
1
1,639
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!