Efectele autoizolării: a aflat că i-au furat maşina abia după ce a venit amenda pentru încălcarea comisă de infractor

9 Iunie 2020, 10:32
Denis Godorozea
Un caz pe cât de revoltător atât şi de haios a avut loc în perioada pandemiei în Moscova — o femeie a aflat accidental despre furtul maşinii, doar datorită amenzii venite la domiciliu pentru încălcarea comisă şi surprinsă în trafic de camerele de supraveghere. Încălcarea a fost comisă de infractor, or în acea zi maşina ar fi trebuit să fie la service!
Potrivit informaţiilor distribuite de presa rusească, protagonista acestei istorii şi-a dus maşina la service pentru anumite lucrări la data de 18 mai, iar peste câteva săptămâni, la începutul lunii iunie, la adresa ei a venit o amendă pentru încălcarea regimului de autoizolare — în Moscova camerele de supraveghere din trafic sunt utilizate pentru a monitoriza persoanele care circulă fără autorizare oficială din partea autorităţilor. Femeia, însă, convinsă că nu putea comite încălcarea, a contestat amenda şi a sesizat forţele de ordine despre furtul maşinii.
După cum au stabilit ulterior anchetatorii, maşina nu a fost furată definitiv, ci a fost "scoasă la plimbare" de şeful adjunct al service-ului, unde femeia şi-a lăsat maşina pentru reparaţie. Pe acest caz a fost pornită o anchetă penală, iar bărbatul riscă să ajungă la puşcărie pentru un termen de până la 5 ani, conform legislaţiei Rusiei.
0
3,589
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!