Era beat şi avea încă 7 oameni în maşină! Noi informaţii despre urmărirea poliţiei de ieri seară din Chişinău

8 Iunie 2020, 10:37
Redacţia PiataAuto.md
INSP a venit astăzi cu primele informaţii oficiale despre cazul de ieri seară din Chişinău, în care o multitudine de echipaje ale poliţiei au reuşit să-l reţină pe un şofer teribilist pe str. Alecu Russo din capitală.
Aşadar, totul s-a întâmplat în jurul orelor 20:40, ieri seară. Mercedesul a fost observat pentru prima dată de un echipaj de patrulare pe str. Maria Drăgan din sectorul Ciocana al capitalei. Maşina se deplasa pe drum cu viteză excesivă şi conducea „neadecvat”, din spusele poliţiei.

Acesta a fost somat să oprească, însă şoferul a continuat să accelereze şi să conducă haotic şi cu viteză mare, punând în pericol atât viaţa ocupanţilor maşinii, cât şi a celor din jur. După o lungă urmărire pe străzile Chişinăului, acesta a putut fi oprit într-un final pe str. Alecu Russo din capitală, fiind înconjurat de 4 echipaje INSP şi alte 2 echipaje ale detaşamentului BPRO.

Şi acum vin cele mai revoltătoare şi incredibile detalii: cetăţeanul de la volan era în stare de ebritetate, fiind testat cu un rezultat de 0.86 ml/l în aerul expirat. Mai mult ca atât, şoferului îi fusese deja suspendat permisul săptămâna trecută, după ce a fost depistat tot în stare de ebrietate la volan! Şi, la fel de incredibil, în Mercedesul stopat s-au dovedit a fi încă 7 persoane în afară de el — încă 4 bărbaţi şi 3 femei, dintre care una însărcinată! Opt oameni în maşină!

Şoferul a opus rezistenţă la reţinere, aşa că i-a fost aplicată forţa şi gazul lacrimogen. El este plasat în arest preventiv de 72 de ore.
0
11,725
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!