Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Experiment nebunatic: care maşină rezistă mai mult fără ulei şi lichid de răcire? Civic vs Focus vs 206

3 Iunie 2020 - 18:50
Denis Godorozea
Britanicii de la carwow au realizat un nou experiment nebunatic, pentru a verifica motoarele cărui constructor auto sunt mai rezistente. În bătălie au participat trei automobile, din diferite şcoli ai industriei auto mondiale: Ford Focus, Honda Civic şi Peugeot 206. Toate trei reluate şi produse ma bine de 15 ani în urmă.
Pentru a pune la grea încercare cei trei participanţi, echipa carwow a scurs uleiul din fiecare motor, dar şi lichidul de răcire. Ulterior motorele au fost pornite şi turate la maxim pentru a afla, care va opri ultimul căci, bineînţeles în aceste condiţii, până la urmă vor opri toate. Rezultatul experimentului chiar poate uimi, mai ales dacă e să ţinem cont că unul dintre cei trei participanţi a putut porni din nou fără ulei, după ce a oprit motorul prima dată, dar în condiţii nu prea specifice pentru o situaţie normală.

Vă invităm să urmăriţi materialul video de mai jos. Menţionăm că nu agreăm o asemenea atitudine nici măcar faţă de automobile uzate şi vă îndemnăm să nu încercaţi să repetaţi experimentul.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter