Felicitări, comunitate, voi sunteţi nr. 1! Aţi vizitat PiataAuto.md în număr record în luna mai 2020!

1 Iunie 2020, 11:10
Redacţia PiataAuto.md
Voi, dragă comunitate de pasionaţi auto din Moldova, sunteţi cei mai admirabili! Ne-aţi întrecut cele mai optimiste aşteptări la care puteam visa pentru PiataAuto.md la început de mai, când lansam noua versiune mobilă de site!
Voi aţi vizitat site-ul pe parcursul lunii mai într-un număr de record absolut din toată istoria PiataAuto.md. Şi aţi făcut-o într-o majoritate covârşitoare de pe mobil — 92.46% dintre vizitele din mai 2020 s-au făcut pe PiataAuto.md de pe smartphone-uri! Iar recordul absolut înregistrat în luna mai ne spune nouă clar — noua versiune mobilă, lansată la 3 mai 2020, e apreciată mult mai mult de către voi şi pentru asta vă mulţumim! Înseamnă că gândurile noastre de a vă îmbunăţi experienţa de aflare pe site s-au potrivit cu aşteptările voastre şi vă mulţumim că ne oferiţi posibilitatea să vă înţelegem şi mai bine! E clar — am intrat, noi toţi, într-o nouă epocă!

Aşadar, ce aţi reuşit voi, comunitate, să realizaţi în luna mai 2020 pe PiataAuto.md, încât aţi bătut orice recorduri, chiar şi cele mai optimiste? În primul rând aţi fost mulţi, foarte mulţi — o comunitate extraordinar de mare, în număr de 469,025 vizitatori unici pe parcurusul lunii mai pe PiataAuto.md, conform Google Analytics! Voi, comunitate, aţi făcut în total 701,942 vizite pe site pe parcursul aceleiaşi luni! PiataAuto.md a fost un site popular întotdeauna datorită vouă, dar niciodată în istoria sa n-a înregistrat cifre atât de mari pe parcursul unei luni! În mai 2020, au fost multiple zile şi ore când serverele noastre serveau simultan câte 800-1000 oameni în aceeaşi clipă, care vizualizau conţinutul site-ului!
Foto: Stânga: statistica lunii mai 2020. Centru şi dreapta: capturi de situaţii în timp real pe parcursul lunii, vizitatori conectaţi simultan la site, proporţii device-uri, etc.

Şi, contrar aşteptărilor, ziua în care aţi fost cei mai mulţi pe site n-a fost ziua neagră de 17 mai, în care s-a produs teribilul accident fatal din centrul capitalei, zi care a fost şi ea, în mod firesc, vizitată. Atunci v-am informat constant, intens, cu maximă operativitate, despre cele întâmplate, dar, ziua care a înegistrat un record absolut a fost chiar ultima zi a lunii mai, cea de ieri, 31 mai! Peste 100 mii dintre voi ne-aţi vizitat ieri, dragii noştri! Iar asta ne dă încrederea unei evoluţii sustenabile, care ia turaţii tot mai mari şi mai mari!

A crescut enorm şi impactul postărilor pe reţelele sociale, dragii noştri. Pagina de Facebook a PiataAuto.md, de exemplu, a înregistrat în perioada 03 mai — 30 mai un impact total de 906 K oameni, adică 906 mii, iar 448 mii dintre voi aţi interacţionat nemijlocit cu postările PiataAuto.md de acolo! Absolut organic!

Voi! Voi! Voi sunteţi comunitatea numărul 1, dragii noştri, şi asta ne entuziasmează şi ne responsabilizează şi mai mult! Vom munci şi mai mult, şi mai intens, şi mai divers, ca să vă aducem cea mai relevantă şi plăcută experienţă de pasiune auto pe PiataAuto.md! În mai, aţi fost peste 469 mii pe PiataAuto.md, iar de acum înainte vă aşteptăm şi mai mulţi, să fim cât mai mulţi într-o mare comunitate din Moldova! Toate canalele noastre de social media sunt deschise să ne contactaţi, să ne scrieţi, să comentaţi, să ne trimiteţi materiale, critici, sugestii, întrebări sau să schimbăm pur şi simplu câte o vorbă! Suntem într-o epocă a deschiderii totale şi ne bucură fiecare comunicare cu voi! Pentru că suntem împreună, în aceeaşi tabără a unei comunităţi superbe! De aici încolo hai să facem împreună lucrurile şi mai frumoase!

Ne închinăm în faţa voastră, comunitate! Mulţumim!
0
1,544
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!