Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Imagini cu două viitoare SUV-uri electrice Toyota! Aşa arată electromobilul dezvoltat în cooperare cu Subaru

24 Iunie 2020 - 08:21
Denis Godorozea
În mediul online au fost distribuite imagini cu două premiere pregătite de Toyota pentru viitorii ani — japonezii au înregistrat drepturile pentru designul exterior a două SUV-uri 100% electrice. Nu se cunoaşte dacă acestea sunt concepte sau modele de serie, dar cu certitudine electromobilele care vor ajunge să fie comercializate pe piaţă vor avea un aspect exterior similar.
Primul SUV din imaginile publicate va avea dimensiuni apropiate de actualul C-HR, pe când cel de-al doilea este un model de talia lui RAV4. Ambele vin cu un limbaj stilistic distinctiv, cel mai probabil caracteristic viitoarei serii de electromobile Toyota. Printre elementele de stil sunt muchiile ascuţite şi forme pătrăţoase pe un aspect general minimalist.
Potrivit informaţiilor preliminare, viitoarele modele vor avea la bază versiunea electrică a platformei TNGA, acelei platforme care stă acum la baza tuturor modelelor noi Toyota, cu mici actualizări în funcţie de dimensiunile maşinii. Această platformă va fi oferită şi celor de la Subaru pentru un electromobil, care stilistic va fi identic cu SUV-ul electric Toyota de dimensiuni mai compacte, or acesta este identic cu prototipul Subaru publicat în web la începutul acestui an. Alte detalii despre substratul tehnic nu se cunosc la moment.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter