UPDATE: Accident cumplit pe traseul Comrat-Taraclia astă seară, cu victime şi răniţi, inclusiv copii

20 Iunie 2020, 22:59
Redacţia PiataAuto.md
Astă seară, în jurul orelor 20:00, s-a produs un accident cumplit între un BMW şi un Peugeot pe traseul Comrat-Taraclia, care s-a soldat cu două persoane decedate şi patru persoane rănite.
Potrivit martorilor, BMW-ul circula cu viteză excesivă, iar într-o curbă a derapat spre contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu Peugeout-ul care venea din direcţie opusă. În urma impactului cumplit, un pasager din Peugeot şi altul din BMW au decedat. Ambii şoferi, dar şi doi pasageri copii din Peugeot, au fost răniţi şi au avut nevoie de spitalizare.

Conform informaţiilor disponibile la acest moment, în Peugeot se afla o familie, tatăl fiind la volan. Acum tatăl şi cei doi copii sunt spitalizaţi, iar mama copiilor a decedat în drum spre spital...

UPDATE 23:17: La volanul BMW-ului era un tânăr, iar pasagerul din BMW, care a decedat, era o tânără, locuitoare a oraşului Comrat. Familia care se afla în Peugeot este originară din raionul Orhei. Aşa cum am menţionat mai sus, mama copiilor a decedat, însă acum am aflat că şi unul din copii este în comă la spitalul din Comrat.

Accidentul s-a produs pe traseul menţionat mai sus, între satele Ciucur-Mingir şi Bugeac.

Sursa foto 1: Unimedia
Sursa foto adiţionale: Gagauzinfo
0
9,831
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!