Indestructibil: Toyota prezintă versiunea actualizată a pick-up-ului Hilux

4 Iunie 2020, 10:48
Denis Godorozea
Toyota prezintă versiunea actualizată Hilux pentru piaţa europeană. Pick-up-ul a beneficiat de un facelift constistent cu modificări stilistice şi actualizări importante la nivel de substrat tehnic.
Noul calandru aduce un surplus de brutalitate părţii frontale al pick-up-ului, precum şi elementele de protecţie din plastic de pe aripile laterale, care au mai beneficiat de inserţii contrastante decorative de culoare gri. Noi sunt blocurile optice faţă, cu semnături LED actualizate pentru versiunile de top. Lista nuanţelor de caroserie a fost suplinită cu 3 culori noi: Emotional Red II, Dark Blue şi Oxide Bronze. Opţional cumpărătorii pot opta pentru un nou set de jante de culoare neagră de 18 ţoli.
La interior viitorii proprietari vor fi răsfăţaţi de noul instrumentar de bord şi ecranul de 8 inch al sistemului multimedia, cu multiple posibilităţi de conectare, dispozitive preluate de la cele mai noi modele din gamă. O noutate pentru Hilux este sistemul audio performant JBL Premium Sound System de 800 W, cu 9 difuzoare. A fost suplinită şi lista sistemelor de siguranţă activă şi asistenţilor pentru şofer.
Cea mai importantă modificare de ordin tehnic este introducerea motorului turbodiesel de 2.8 litri, ce livrează 204 CP şi 500 Nm. Motorul se cuplează standard la o cutie manuală, iar opţional este disponibil cu o cutie automată, ambele cu 6 rapoarte. În noua ipostază Hilux poate accelera până la 100 km/h în 10 secunde, fiind mai rapid cu aproape 3 secunde în acest exerciţiu comparativ cu pick-up-ul de până la facelift, cu motor de 2.4 litri.
În unele ţări europene Toyota Hilux va fi disponibil începând cu luna iulie a acestui an. Odată cu premiera versiunii actualizate va fi disponibilă o interpretare de top nouă — Invincible, care nu doar se distinge prin elemente decorative originale pe caroserie şi la interior, dar mai are incluse aproape toate opţionalele disponibile pentru Hilux.
0
5,689
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!