Mai multe incizii de aer pe partea frontală: imagini neoficiale cu noul BMW M4

5 Iunie 2020, 08:58
Denis Godorozea
Prezentarea noii generaţii BMW Seria 4 Coupe a devenit un subiect fierbinte pe reţelele de socializare şi în special în rândurile simpatizanţilor mărcii bavareze. De altfel, designul maşinii a împărţit fanii în două tabere — unii adoră noul limbaj stilistic, pe când alţii îl consideră exagerat. Ei bine, acum în mediul online au fost publicate imagini noi, neoficiale, cu partea frontală şi bara de protecţie a viitoarei versiuni de performanţă M4.
"De parcă puţine au fost prizele de aer pe coupe-ul standard" — zic unii în comentarii. Într-adevăr, BMW M4 mai are încă câteva prize de aer generoase integrate în bara de protecţie faţă. Nu cunoaştem, cât de funcţionale sunt, dar trebuie să admitem că stilistic noul design îi oferă coupe-ului o aparenţă extrem de agresivă, de parcă bolidul ar fi gata să facă praf din orice concurent din cale, pe circuit. Până şi grilele par a fi niţel extinse în partea de jos a barei de protecţie, iar forma acestora are o continuitate pe capotă. Incendiar!
Premiera bolidului M4 este aşteptată pe parcursul anului 2021. Sub capota celei mai performante versiuni îşi va face apariţia benzinarul twin-turbo S58 de 3.0 litri, cu 6 cilindri în linie, împrumutat de la SUV-urile X3 M şi X4 M. În interpretarea maximă Competition coupe-ul va fi capabil să dezvolte peste 500 CP.
0
1,900
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!