Mercedes-AMG publică primul teaser pentru noile E 63 şi E 63 S

17 Iunie 2020, 13:28
Denis Godorozea
Divizia de performanţă Mercedes-AMG a publicat primul teaser oficial pentru versiunea actualizată a bolidului E 63 S 4MATIC+, prin care anunţă premiera mondială pentru ziua de mâine, 18 iunie, în mediul online. Germanii vor dezvălui interpretările de performanţă de top E 63 şi E 63 S.
Mercedes-Benz E-Class facelift a marcat debutul mondial în luna aprilie a acestui an — constructorul din Stuttgart a aplicat modelului modificări majore pe plan estetic şi a actualizat substratul tehnic. Versiunea de performanţă condimentată de Mercedes-AMG va aplica modificări stilistice similare, însă va utiliza aceeaşi unitate de propulsie, V8-ul de 4.0 litri, precum şi predecesorul său. Dar nu este exclus ca motorul să primească un surplus de putere, însă!

Pe modelele actuale benzinarul oferă la activ 571 CP şi 750 Nm în cazul versiunii E 63 şi 612 CP şi 850 Nm în cazul versiunii de top E 63 S. Surse apropiate companiei au sugerat că cei de la AMG nu au pregătit modificări majore pentru unitatea de propulsie şi că aceasta nu va fi înzestrată cu sistemul mild-hybrid EQ Boost.

Toate detaliile le vom afla mâine, începând cu ora 15:00. Rămâneţi aproape pentru a descoperi cel mai proaspăt rival pentru versiunile actualizate BMW M5 şi M5 Competition, dezvăluite astăzi.
0
3,370
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!