Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Motiv de sărbătoare la Bentley: SUV-ul Bentayga sparge recordurile cu 20,000 unităţi produse

5 Iunie 2020 - 12:11
Denis Godorozea
Conducerea Bentley deschide şampania: Bentayga înregistrează recorduri noi reuşind să atingă borna de 20,000 unităţi produse. Lansat acum 4 ani, primul SUV din istoria constructorului britanic a devenit favoritul clienţilor în gama actuală. Curând Bentayga se va alege şi cu un facelift de mijloc de carieră, care vine doar să îmbunătăţească poziţiile lui pe piaţă. Potrivit informaţiilor preliminare, Bentayga facelift va fi prezentat până la finalul acestui an.
Bentley a arătat publicului primul SUV din istoria sa în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, în 2015. Bentayga a surprins publicul şi s-a bucurat de laude din partea potenţialilor clienţi şi din partea fanilor, asta după ce britanicii au decis să renunţe la designul avangardist al conceptului prezentat mai devreme. Bentayga a căpătat, astfel, un limbaj stilistic caracteristic mărcii britanice.
În contextul succesului înregistrat de segmentul SUV-urilor per general şi în special al celor premium, Bentayga a înregistrat un succes spectaculos pe piaţă, devenind imediat cel mai solicitat model din gama britanicilor. Acum Bentayga este oferit cu motorizări clasice pe benzină şi una de tip plug-in hybrid, iar mai devreme în ofertă exista şi o versiune pe motorină.

Pe lângă cele menţionate, Bentayga s-a impus cu recorduri de performanţă, reuşind să devină cel mai rapid SUV pe renumitul traseu american Pikes Peak.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter