Motocicletele şi motoretele din Moldova, controlate intens de poliţie în aceste zile

13 Iunie 2020, 17:05
Redacţia PiataAuto.md
Aţi văzut cumva în aceste zile motociclete sau motorete sechestrate de echipajele de patrulare din Moldova şi transportate cu evacuatoarele la parcarea cu plată a poliţiei? E un tablou foarte des întâlnit în aceste zile prin Chişinău şi prin ţară, iar dacă ai călătorit cu o motocicletă în ultima săptămână, aproape sigur ai fost oprit de cel puţin un echipaj de poliţie.
Explicaţia vine dintr-o operaţiune specială pe care o desfăşoară poliţia în aceste zile, axată spre cei care conduc motociclete şi motorete. Sunt stopate practic toate pentru verificarea documentelor, în special a permisului de conducere a celui de la ghidon. Se pare că în Moldova există foarte mulţi oameni care conduc o motocicletă fără a avea permis de categorie A, iar printre cei ce conduc motorete sau scutere se întâlnesc şi dintre cei care nu au deloc un permis.
Toate motocicletele, motoretele, scuterele, depistate în trafic cu abateri grave în documentele lor sau ale celor care le conduc sunt luate de poliţişti cu ajutorul serviciilor de evacuare şi transportate la parcarea cu plată. Şoferii care se fac vinovaţi de admiterea încălcărilor au de achitat ulterior atât amenzile pentru încălcările comise, cât şi transportarea şi staţionarea la parcarea poliţiei. Sfatul nostru pentru toţi motocicliştii e să aibă grijă ca toate actele să fie în regulă şi să conducă prudent!
0
14,370
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!