Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Parlamentul va vinde la licitaţie 10 unităţi BMW Seria 5 E39! Preţurile pornesc de la 46 mii lei

2 Iunie 2020 - 17:13
Denis Godorozea
Parlamentul Republicii Moldova vrea să vândă 10 unităţi BMW Seria 5 din flota maşinilor de stat. Maşinile vor fi vândute în cadrul unei licitaţii publice peste două săptămâni, iar autorităţile au plasat primele informaţii despre modelele ce urmează să fie vândute şi preţurile de pornire pentru fiecare unitate.
*Imagine simbol

Toate cele 10 unităţi BMW Seria 5 E39 au fost produse în 1997, 9 dintre care în versiunea 520, şi o maşină cu indicele 528. Cea mai accesibilă unitate va porni cu un preţ de la 46,000 lei, în timp ce cea mai scumpă unitate porneşte de la 56,000 lei, conform listei de mai jos.
Licitaţia "prin strigare" va avea loc la 16 iunie 2020, ora 10:00, în sediul Direcţiei Transport a Parlamentului. La licitaţie vor putea participa toţi doritorii, cu condiţia că vor depune cereri în acest sens cu cel puţin o zi până la începutul vânzărilor. Totodată, participanţii vor trebui să prezinte un set de acte la intrare, printre care cererea de participare, o copie a actului de identitate (pentru persoane fizice), extrasul din Registrul întreprinderilor şi organizaţiilor din Republica Moldova (pentru persoane juridice), inclusiv procura pentru persoana care va participa la licitaţie din numele întreprinderii, şi un act de confirmare bancară a a depunerii unui acont în mărime de 10% din mărimea preţului iniţial de vânzare a unui automobil, indicat în listă. Totodată, doritorii de a participa la licitaţie pot examina prealabil unităţile expuse în vânzare.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter