Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Porsche Cayenne GTS a renunţat la V6 şi revine la V8

12 Iunie 2020 - 09:42
Denis Godorozea
Porsche prezintă gama revizuită de SUV-uri de performanţă Cayenne GTS — versiunea respectivă a renunţat la benzinarul V6 în favoarea motorului mai potent, V8, preluat de la Panamera. Concomitent, versiunea vine şi cu alte actualizări tehnice importante.
Cea mai importantă modificare revine compartimentului de sub capotă — germanii au renunţat la benzinarul twin-turbo V6 de 3.6 litri în favoarea unităţii twin-turbo V8 de 4.0 litri. Aceasta livrează acum 460 CP şi 620 Nm, ceea ce înseamnă că noua gamă GTS pe Cayenne şi Cayenne Coupe oferă la activ cu 20 CP şi 20 Nm mai mult decât anterior.
În noua ipostază SUV-urile de performanţă sunt capabile să accelereze de la 0 la 100 km/h în 4.5 secunde şi să atingă viteza maximă de 270 km/h, informaţii valabile pentru maşinile cu pachetul Sport Chrono inclus. Pentru gama actualizată este prevăzută suspensia adaptivă Porsche Active Suspension Management, cu o gardă la sol micşorată cu 20 mm. Opţional cumpărătorii vor putea opta pentru o punte spate viratoare.
Pentru aspectul exterior germanii au pregătit standard pachetul Sport Design, cu elemente decorative de culoare neagră în schimbul celor cromate, sistem de evacuare sportiv, dar şi jante de 21 ţoli. Pentru a face faţă performanţelor, SUV-urile au fost echipate cu sistem de frânare adaptat, cu discuri de 390 mm pe puntea faţă şi, respectiv, 358 mm pe puntea spate, iar opţional pot fi comandate discuri carbon ceramice.
Gama actualizată este disponibilă pentru comandă acum în Germania. Preţurile pornesc de la 114,000 euro pentru Cayenne GTS şi de la 118,490 euro pentru Cayenne Coupe GTS. Livrările vor demara în câteva luni.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter