Porsche lansează seria specială 911 Targa Heritage Design Edition în cinstea sportcar-urilor din anii 1950

2 Iunie 2020, 11:08
Denis Godorozea
O premieră foarte specială are loc acum în gama Porsche — germanii lansează versiunea limitată 911 Targa Heritage Design Edition, inspirată de la sportcar-urile germane clasice din de la mijlocul secolului trecut. Proprietarii acestor maşini se vor alege nu doar cu variante de tapiserie originale, dar şi accesorii inspirate din epoca clasică a industriei auto germane.
Versiunea specială a fost dezvoltată în cooperare cu divizia Porsche Exclusive Manufaktur, fiind prevăzută o colecţie totală de doar 992 exemplare Porsche 911 Targa 4S Heritage Design Edition. Astfel, aceasta este cea de-a doua ediţie specială din seria Heritage, din cele 4 planificate de germani, după faimosul 911 Speedster Heritage Edition, lansat cu un an mai devreme pe baza generaţiei precedente Porsche 911 (991).
Stilistic ediţia specială Targa se va distinge de maşinile de serie prin nuanţa spectaculoasă de roşu metalizat Cherry Metallic şi finisaje lucioase de culori albe şi aurii. Nuanţa este inspirată de la culoarea clasică Burgundy Red, oferită la mijlocul secolului trecut pe sportcar-ul 356. De fapt, lista culorilor nu se limitează aici, iar clienţii pot opta pentru culorile standard disponibile pentru 911 Targa, sau una din culorile preferate din portofoliul nemărginit al diviziei Porsche Exclusive Manufaktur. Posibilităţi adiţionale de personalizare sunt oferite de germani prin cifrele aplicate pe caroserie cu numărul de ordine a maşinii, precum pe bolizii din sport, iar clientul îşi poate alege singur numărul preferat, între 0 şi 99.
Printre alte elemente speciale care se pot regăsi pe exterior şi în habitaclu sunt siglele originale Porsche, cu care marca şi-a început istoria în industria auto. Habitaclul maşinii din imagini surprinde cu tapiserie ce combină pielea şi velurul realizată în culori calde de roşu Bordeaux şi berj Atacama, şi astea inspirate de la modelele clasice Porsche. Un element distinctiv şi caracteristic multor maşini ale secolului XX este plafonul tapisat cu piele perforată, cu siguranţă vă amintiţi de ele chiar şi pe maşinile sovietice!
Printre accesoriile dezvoltate special pentru viitorii proprietari ai seriei speciale se enumeră un ceas exclusiv de mână, cu design inspirat de la elementele stilistice a sportcar-ului arătos, cu forma jantelor de 5 spiţşe aplicată pe partea opus ă ceasului. Frontal ceasul repetă stilistica cadranelor de bord analogice, combinând nuanţele de verde, negru şi alb, brăţara fiind de culoare roşie sau în orice altă nuanţă care să repete culoarea tapiseriei interioare, la alegerea clientului.
Din punct de vedere al substratului tehnic Porsche 911 Targa 4S Heritage Design Edition repetă în totalitate versiunile standard cu indicele 4S. Preţurile nu au fost enunţate, însă cel mai probabil pot varia în funcţie de preferinţele clienţilor şi nivelul de personalizare.
0
2,247
GALERIE FOTO (31 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!