Prima generaţie Logan va primi o modernizare amplă în Rusia: prototipul a fost surprins pe drumurile publice

10 Iunie 2020, 15:10
Denis Godorozea
Se pare că zvonurile care circulau de mai multe luni în presa rusească au fost veridice — AvtoVAZ nu planifică să pensioneze modelul Lada Largus, care este în esenţă o variantă simplificată a primei generaţii Dacia Logan MCV. Ba mai mult de atât, ruşii pregătesc o actualizare estetică majoră pentru Largus, precum şi se vehicula, iar informaţia a fost confirmată acum, or prototipurile de teste cu Largus facelift au fost surprinse pe drumurile publice din Rusia.
Deocamdată maşina este camuflată pe partea frontală, ceea ce sugerează că anume aici vor interveni cele mai multe modificări stilistice. Pelicula protectoare ascunde cea mai mare parte a detaliilor noi, dar chiar şi aşa putem vedea o parte din modificările aplicate. Se pare că, contrar anticipărilor, limbajul stilistic introdus în gamă de modelele Vesta şi XRAY, iar ulterior preluat de familia modelelor Granta după actualizare, nu va fi adaptat pentru modelul Largus. Potrivit primelor imagini, Largus facelift pare să aibă un design apropiat de cel al lui Logan de a doua generaţie.
Imagine render de Kolesa.ru — aşa ar putea arăta Lada Largus cu design X-face

Deocamdată nu se cunosc detalii oficiale despre modificările tehnice, însă presa rusă anticipează că la acest capitol nu vor interveni actualizări prea mari. Astfel, pentru a minimiza cheltuielile, ruşii şi-au propus să prelungească cariera modelului respectiv şi să stimuleze cererea prin actualizări strict estetice.
0
9,933
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!