Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Primele informaţii de la poliţie despre accidentul de ieri cu Porsche de pe str. Gh. Asachi

30 Iunie 2020 - 09:51
Redacţia PiataAuto.md
Aseară târziu vă informam despre un nou accident teribil în Chişinău, care ar fi avut loc în urma unei curse, conform martorilor. Un Porsche Cayenne se izbise violent de un stâlp, iar martorii declaraseră că mai fusese implicat un alt Porsche, care ar fi fugit după momentul impactului, dar şi un Mercedes-Benz, şoferul căruia ar fi fost în stare de ebrietate.
Azi dimineaţă am primit şi primele informaţii de la Direcţia de Poliţie a mun. Chişinău. Poliţia a fost sesizată aseară la ora 20:58 despre accident, iar echipajul care s-a deplasat pe str. Gheorghe Asachi a constatat că în accident au fost implicate 3 automobile. Din cele spuse de poliţie, nu a fost vorba de o cursă, Porsche-ul tamponându-se iniţial cu Mercedesul, după care a fost proiectat în stâlp. După prima tamponare cu Porsche-ul, Mercedesul a tamponat şi un automobil Toyota.
Poliţia afirmă că nici unul din şoferii implicaţi în accident — de 30, 32 şi 39 de ani — nu a fost în stare de ebrietate. În urma accidentului nu sunt persoane traumate. Poliţia urmează să stabilească cine se face vinovat de accident, iar vinovatul riscă aplicarea unei amenzi de 1,500 lei şi 6 puncte de penalizare.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter