Prototipul noii Dacia Sandero a fost surprins în România! Hatch-ul a căpătat o siluetă mai atletică

5 Iunie 2020, 10:14
Denis Godorozea
Imaginile render au fost veridice — noua generaţie Dacia Sandero va avea o siluetă mult mai atletică şi mai stilată comparativ cu modelul actual. Cel puţin, asta sugerează noile imagini "spion" apărute în web, în care hatch-ul constructorului din Mioveni este surprins pe şoselele României cu camuflaj minim. Totuşi, platforma CMF-B a celor de la Renault impune mai multe trăsături comune cu noua generaţie Clio, iar acest lucru promite multe beneficii generaţiei cu numărul III Sandero/Logan.
Totuşi, Dacia nu va căpăta un limbaj stilistic absolut nou — din ceea ce putem vedea sub pelicula protectoare a părţii frontale, Sandero indică o evoluţie a designului modelului precedent, cu o formă asemănătoare a farurilor, care au devenit mai înguste acum. Chiar şi aşa, putem anticipa o lumini de zi de tip LED pentru versiunile de top, care să aducă mai multă individualitate brandului românesc.
Cât despre posterior — acesta nu mai inspiră un caracter utilitar, asemenea precum o face modelul actual. Luneta a devenit mai îngustă, iar blocurile optice mai compacte şi acum ajung şi pe aripile posterioare. Aspectul mai dinamic este completat de linia coborâtă a plafonului.
Premiera noii generaţii Dacia Sandero va avea loc în cursul acestui an, însă nu se cunoaşte o dată concretă, or Salonul Auto de la Paris nu va mai avea loc din cauza pandemiei de coronavirus, iar constructorul din Mioveni a rezervat pentru evenimentul respectiv cel puţin două premiere — Sandero şi primul electromobil al mărcii. Ei bine, debutul ar putea avea loc chiar mai devreme, în mediul online. Deci, vă îndemnăm să rămâneţi aproape pentru a descoperi noua generaţie a bestseller-ului românesc.
0
7,066
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!