Ralf Brandstatter a devenit noul CEO Volkswagen în ciuda zvonurilor apărute anterior în presă

9 Iunie 2020, 11:56
Denis Godorozea
În conducerea Volkswagen au loc modificări majore — Herbert Diess a renunţat la postul de CEO al mărcii germane, urmând să-şi continue cariera la şefia concernului Volkswagen Group, or anterior a ocupat concomitent două funcţii. La şefia brandului german a venit Ralf Brandstatter, care va intra în funcţie din 1 iulie 2020. Anterior Brandstatter a avut o carieră vastă în cadrul constructorului german.
Astfel, în ciuda zvonurilor apărute în presă cu câteva săptămâni mai devreme, precum că la şefia Volkswagen va veni Oliver Blume, actualul şef Porsche, în funcţia de CEO Volkswagen a fost numit Ralf Brandstatter, care până în prezent a ocupat funcţia de director financiar al brandului. Astfel, Brandstatter va veni să-l înlocuiască în această funcţie pe Herbert Diess, care va rămâne la şefia întregului concern.

Zvonuri despre viitoarele modificări pe posturile de conducere Volkswagen au apărut mai devreme, în urma neregulilor de soft atestate la noile Volkswagen ID.3 şi Golf 8. Se pare că Diess nu a putut face faţă provocărilor manageriale din ultima perioadă. Cât despre Ralf Brandstatter, Diess a enunţat într-o intervenţie oficială că acesta este unul dintre cei mai experimentaţi manageri ai companiei.
0
1,554
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!