Record de amenzi pentru viteză în Moldova. Poliţia avertizează că va vâna şi mai intens vitezomanii!

19 Iunie 2020, 14:49
Ilie Toma
Dacă cifrele anunţate de INSP de la sfârşitul lunii mai ni se păreau şocante, atunci când se derula campania celor 10 zile de control intens, atunci cifrele anunţate astăzi sunt de-a dreptul demne de recorduri absolute: 3,600 de şoferi amendaţi pentru depăşirea vitezei, în numai 5 zile! Câte 720 de amenzi pentru fiecare 24 de ore! Câte 30 de amenzi la fiecare oră se emit în Moldova. Câte o amendă pentru depăşirea vitezei la fiecare 2 minute!
Poliţia menţionază că toţi dintre cei 3,600 de şoferi amendaţi urmează să achite amenzi de până la 1,800 lei, cu aplicarea între 3 şi 5 puncte de penalizare, în funcţie de gravitate.

Mai mult ca atât, INSP avertizează direct iubitorii de viteză excesivă că, deoarece urmează zile de week-end, când riscul de accidente e mai mare, echipajele de patrulare ale poliţiei vor vâna şi mai intens vitezomanii în următoarele zile, fiind nemiloşi cu orice încălcare de asemenea natură. Fiţi atenţi pe drumurile ţării, prieteni!
Doar în ultimele 5 zile în ţară s-au produs 4 accidente grave din cauza vitezei excesive, soldate cu 1 persoană decedată şi 4 traumatizate.
0
3,126
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!