Schimbare radicală de design pentru noua generaţie Honda Civic? Type R surprins în timpul testelor!

15 Iunie 2020, 11:48
Denis Godorozea
Deşi actuala generaţie Honda Civic a fost lansată în premieră acum abia 3 ani şi un pic, primind şi un facelift de mijloc de carieră la începutul acestui an, pregătirile pentru noua generaţie sunt în toi. Acum în mediul online au scăpat stropi de informaţii foarte curioase despre viitoarea premieră japoneză — cel puţin, în gamă va rămâne versiunea de performanţă Type R, or anume aceasta a fost surprinsă camuflată în timpul testelor pe drumurile publice din Europa.
Deşi maşina este acoperită în totalitate de pelicula protectoare, anumite elemente stilistice pot fi văzute chiar şi acum. Printre acestea se enumeră farurile LED mai înguste şi mai pătrăţoase, parcă inspirate de la noua generaţie Accord. Totodată, Civic Type R are şi un calandru modificat în totalitate, însă ulterior forma acestuia ar putea fi revizuită, comparativ cu ceea ce vedem pe prototipul de teste. Modificări substanţiale vor avea loc şi la posterior — Civic Type R va menţine eleronul generos, dar va căpăta forme mai atletice, cu elemente de design absolut noi la în spate.
Bineînţeles, la ora actuală nu există informaţii oficiale despre substratul tehnic al viitoarei generaţii Civic. Cu certitudine, însă, maşina va primi o platformă nouă, iar pentru varianta sportivă se aşteaptă un sistem de propulsie hibrid, pe baza benzinarului turbo de 2.0 litri. Voci apropiate companiei sugerează că Civic Type R va fi un hybrid cu tracţiune integrală cu două motoare electrice montate pe puntea spate.
0
1,949
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!