Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Sedanul electric pe baza BMW Seria 3 a fost surprins în trafic! Marele mister — cum se va numi?

29 Iunie 2020 - 13:18
Denis Godorozea
BMW i3 este unul dintre cele mai neobişnuite modele din gama bavarezilor — acesta este primul electromobil din noua serie BMW i, care ulterior va fi completată cu o sumedenie de premiere, dar şi prin forma caroseriei sale, care se deosebeşte mult de ceea cu ce ne-a obişnuit marca. Se pare că cariera actualului i3 se apropie de apus, iar bavarezii deja lucrează la câţiva succesori.
Compacta urbană va avea un succesor, fără îndoială, însă marea întrebare este dacă bavarezii vor continua cu o aceeaşi concepţie şi pentru noua generaţie, fie indicele i3 va fi transmis unui alt model. Informaţii oficiale în acest sens nu există încă, dar în traficul german a fost surprins un prototip foarte curios şi neanunţat anterior. Oficial BMW a relatat despre 3 premiere în gama i, printre care SUV-urile iX3 şi iNext, şi un coupe cu 4 uşi i4. Cel din urmă nu este automobilul din imagini cu caroseria Seriei 3 — BMW i4 are deja propria caroserie, iar modelul a fost surprins de mai multe ori pe drumurile publice. Respectiv, este vorba de o variantă electrică a Seriei 3 de generaţie nouă.
Pelicula protectoare ascunde modificările estetice aplicate sedanului odată cu trecerea la un alt substrat tehnic, dar chiar şi aşa, putem vedea un calandru nou, mai mare ca dimensiuni, dar lipsit de grilele verticale caracteristice modelelor cu motare termice. Totodată, sursele celor de la Autocar au precizat, că versiunea electrică a Seriei 3 va avea un substrat tehnic original şi nu unificat cu viitorul BMW i4. Cel mai probabil sedanul va avea un motor electric pe puntea spate, precum şi cea mai apropiată premieră din segment, BMW iX3.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter