Şi-a găsit maşina dată amicului din Chişinău! Ce-i drept, e în stare jalnică...

10 Iunie 2020, 12:55
Redacţia PiataAuto.md
Puterea comunităţii face minuni. După ce azi dimineaţă vă anunţam despre cazul incredibil al lui Vasili Cassir, care solicita ajutorul în a-şi găsi BMW-ul Seria 5 E34, împrumutat benevol unui amic, care a dispărut între timp, iar amenzile continuau să vină pe adresa proprietarului, acum vin şi veştile mai bune. Cineva l-a anunţat pe Vasili că a identificat maşina, parcată în spatele unui edificiu de la marginea Chişinăului.
Proprietatul BMW-ului a mers la faţa locului şi şi-a descoperit BMW-ul Seria 5. Din păcate, starea acestuia e jalnică, faţă de starea impecabilă în care era acum câteva luni, când maşina a fost înmânată „amicului”. Acum automobilul nu mai are bara de protecţie faţă, grila pare să fi fost înlocuită, îi lipseşte chiar şi un far, iar capota are o pată mare şi neclară pe ea.
Şi bara de protecţie spate originală se pare că a avut de suferit, iar acum e montată o bară neagră... Se pare că BMW-ul a avut de îndurat multe între timp, în mâinile unui „amic” „grijuliu”...
Vasili îşi aştepta amicul lângă maşină. După cum i-au spus cei de prin preajmă, acesta lucrează acum undeva în apropiere şi ar trebui să-şi termine tura în curând. Se pare că va urma un soi de episod gen „Surprize, surprize” — fără altercaţii, sperăm. După noi, ăsta e un caz în care e necesară implicarea poliţiei şi justiţiei, dar asta rămână să decidă proprietarul maşinii.

Una e cert: fiţi precauţi cui încredinţaţi maşina!
0
6,093
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!