Tesla este gata să înceapă producţia camionului Semi! Când vor demara livrările?

12 Iunie 2020, 14:34
Denis Godorozea
Contrar planurilor iniţiale de a porni producţia Tesla Semi abia în 2021, se pare că camionul electric este aproape de linia de producţie, aceasta urmând să fie livrat clienţilor chiar în cea de-a doua jumătate a acestui an. Informaţii în acest sens au fost distribuite de agenţia Reuters, care susţine că a intrat în posesia unor mesaje de email, expediate de către Elon Musk către angajaţii Tesla.
Cei de la Reuters notează, că mesajul a fost expediat de către fondatorul Tesla la scurt timp după ce fabricile de baterii Tesla din Statele Unite şi-au reluat activitatea, iar asta după o pauză forţată de circa două luni, luată în contextul situaţiei pandemice provocate de coronavirus în SUA.
Tesla Semi a debutat în premieră mondială în 2017 şi a uimit întreaga societate auto cu performanţele livrate de substratul tehnic electric, dar şi autonomia generoasă de până la 800 kilometri în interpretările de top. Termenul lansării pe piaţă rămânea a fi incert, însă, în contextul problemelor financiare cu care se confrunta compania. Astfel, s-a dispus lansarea producţiei în 2021. Ei bine, potrivit informaţiilor actualizate distribuite de Reuters, producţia de pre-serie ar urma să înceapă chiar în viitorul apropiat, iar câteva unităţi să fie chiar şi livrate clienţilor.
0
9,868
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!