Tuning agresiv şi ciudat pentru Toyota RAV4 din partea atelierului japonez Versus

8 Iunie 2020, 17:27
Denis Godorozea
Se pare că noua generaţie Toyota RAV4 este mult mai îndrăgită de tuneri comparativ cu predecesorii — din momentul debutului crossover-ul s-a ales cu o sumedenie de îmbunătăţiri de la diverse ateliere de tuning, iar noul pachet este livrat de tunerii de la Versus. Ei bine, precum şi alte oferte venite din Japonia, noul set de modificări pare a fi un pic mai ciudat.
Modificările aplicate de cei de la Versus aduc un surplus de agresivitate pentru RAV4, însă aceasta nu inspiră viteză, ci capacităţi în offroad, deşi substratul tehnic a rămas, practic, neschimbat. Partea frontală a fost ornamentată cu elemente decorative de culoare neagră, montate pe aripile faţă, elemente de iluminare LED adiţionale apărute la nivelul barei de protecţie faţă, fixator pentru portbagaj pe plafon şi jante din aliaj de 18 ţoli, încălţate într-un set de anvelope pentru offroad, ce ascund etrierele noi de culoare galbenă. Afară de nuanţă, însă, sistemul de frânare este absolut identic cu cel de serie. Opţional clienţii vor putea opta pentru jante de dimensiuni mai mari, fie de 19 sau chiar de 20 ţoli.
Maşina din imagini are la bază versiunea hibridă, însă aşa cum tunerii nu au operat modificări la nivel de substrat tehnic, se pare că pachetul respectiv va fi disponibil pentru toate versiunile comercializate.
0
3,673
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!