Un Bugatti Chiron din 2018, expus la vânzare în România. Costă pe măsură!

12 Iunie 2020, 10:17
Redacţia PiataAuto.md
Pentru ce ţi-ai cumpăra un Bugatti Chiron vreodată, dacă ţi-ai putea permite să dai peste 2 milioane de euro pe el? Ca să-l alergi din plin, nu? Ca să-i simţi cei 1,500 CP ai imensului motor de 8.0 litri de hipercar!
Totuşi, există proprietari care, odată ce cumpără aceste maşini, le ţin mai mult în garaj. Acest exemplar, de pildă, a fost produs în 2018 şi până astăzi are parcurşi doar 500 km! Şi acum a fost expus la vânzare în România, pentru uriaşa sumă de 2.9 milioane de euro fără TVA sau 3.45 milioane de euro cu TVA!
Maşina nu are vreun accident, vreo problemă sau orice altceva — practic, e condiţie de automobil nou, doar că nu costă deloc mai puţin decât ar costa un Chiron comandat direct de la uzină. Poate doar opţiunile acestei maşini sunt mai multe la număr şi-i adeversc cumva preţul piperat.
Maşina se află undeva în Germania şi poate fi livrată cumpărătorului din România (sau din alte ţări din regiune, eventual) în termen de 15 zile, cu platformă închisă şi ferită de ochii lumii. Preţul include toate cheltuielile de import şi transport. La suma asta, e oarecum firesc, nu?
2
21,041
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!