Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Un bărbat român a parcurs cu maşina toată Europa până s-a depistat că nu deţine un permis de conducere

5 Iunie 2020 - 15:15
Denis Godorozea
Poliţiştii austrieci au depistat un caz mai puţin obişnuit cu un bărbat din România, care a cutreierat întreaga Europă fără a avea un drept legal pentru a conduce mijloace de transport. În urma verificărilor, oamenii legii au stabilit că bărbatul de 40 de ani nu deţine şi nici nu a deţinut niciodată un permis de conducere, dar a reuşit să circule prin mai multe ţări fără prea mari impedimente.
*Imagine simbol

Pentru această gafă bărbatul din România s-a ales cu un dosar penal în Austria. În timpul investigărilor, poliţiştii au aflat că bărbatul circulase fără permis prin ţările europene circa un an, iar acesta le-a mărturusit că nu a deţinut niciodată un permis de conducere.

Ei bine, probabil cea mai uimitoare parte a acestei istorioare este faptul cum au depistat oamenii legii multiplele încălcări comise de şofer — acesta s-a dat de gol din cauza unui incendiu izbucnit sub capota maşinii cu care acesta circula. Maşina a luat foc în apropiere de localitatea Villach-Magdalen, pe autostradă, iar în scurt timp flăcările au fost stinse. Maşina nu a putut continua călătoria, iar astfel a fost evacuată, iar oamenii legii ajunşi la faţa locului au început investigarea cazului.

Acum bărbatul aventurier riscă să ajungă după gratii. Acesta nu şi-a motivat decizia de a circula fără permis de conducere, deşi cu o astfel de experienţă putea să obţină unul fără prea mult efort.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter