Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Un nou accident teribil în Chişinău în urma unei curse! Un Porsche făcut zob, un alt Porsche şi un Mercedes s-ar fi întrecut cu acesta

29 Iunie 2020 - 21:49
Redacţia PiataAuto.md
Un nou accident teribil s-a produs astă seară în Chişinău, pe str. Gheorghe Asachi din sectorul Telecentru. Un Porsche Cayenne s-a izbit violent de un stâlp. Martorii afirmă că acesta era antrenat într-o cursă alături de un alt Porsche, care ar fi părăsit locul accidentului, şi un Mercedes-Benz, şoferul căruia ar fi prezentat semne de stare de ebrietate!
UPDATE 22:33 O poză făcută de unul din martori mai recent arată mai multe automobile oprite lângă Porsche-ul accidentat. Unul din martori sugerează că în imagine s-ar vedea celălalt Porsche participant la întrecerea absurdă, dar această informaţie este una neconfirmată deocamdată.
UPDATE 23:13 Un utilizator care se identifică drept Alexa Mora publică imaginea de mai jos cu Porsche-ul accidentat şi solicită ajutor, dacă are cineva vreo înregistrare video cu momentul impactului, blamând şoferul în stare de ebrietate al Mercedesului pentru cele întâmplate, care nu şi-ar recunoaşte vina.

UPDATE 30.06.2020 - 09:51: Avem primele comentarii de la poliţie despre acest accident.

Sursa foto: Facebook / Veaceslav Belîi / GBM; Kishinev v teme
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter