(VIDEO) Accident grav pe str. Kiev din Chişinău aseară: cum se putea întâmpla?

25 Iunie 2020, 09:10
Redacţia PiataAuto.md
Ieri seară o Toyota Camry a provocat un accident grav pe str. Kiev din capitală, intrând cu viteză pe trotuarul curbei acestei străzi şi avariind puternic alte două automobile parcate — un Renault şi o altă Toyota. Din fericire, Toyota Camry nu a ajuns în vreun pieton de pe trotuar, deşi exista riscul evident şi pentru un asemenea scenariu, la o oră de seară, pe un trotuar urban.
Ne-am întrebat cum se putea un asemenea accident pe o stradă de oraş? Atunci când ne gândim la curbe în care maşinile îşi pierd aderenţa şi derapează în exteriorul lor, de obicei ne vine în mine serpentine de traseu, dar nu şi o curbă din oraş, unde viteza e limitată la 50 km/h şi unde virajul nu e tocmai din cele mai strânse.
Din primele imagini video de după accident şi judecând după poziţionarea Toyotei Camry, ea pare să-şi fi pierdut într-adevăr aderenţa în acest viraj, pentru că singura alternativă ar fi însemnat o traiectorie luată haotic, alternativă mult mai puţin probabilă. Aşadar, varianta pierderii aderenţei rămâne cea mai probabilă, însă, pentru ca asta să se întâmpe, trebuia să există o viteză mult peste limita admisă pe acest sector de drum.
Aşteptăm şi versiunea stabilită de poliţişti în urma cercetărilor de la faţa locului, iar dacă cineva dispune de imagini video cu momentul impactului, vă invităm să le expediaţi pe pagina noastră de Facebook.
0
1,878
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!