(VIDEO) Accidentele Moldovei din provincie: Volkswagen vs. Niva, doi şoferi, ambii băuţi şi ambii fără permis!

30 Iunie 2020, 12:21
Redacţia PiataAuto.md
Ne revoltăm pe bună dreptate de Porsche-urile ce cursează pe străzile capitalei şi ajung uneori în stâlpi. Dar în Moldova din provincie adeseori accidentele nu sunt mai puţin grave, chiar dacă au în ele un cu totul alt grad al absurdului, cu colorit local.
Aseară în satul Sipoteni din raionul Căuşeni un şofer băut, în vârstă de 32 de ani, conducea o Niva. Băut, dar respectuos cu pietonii (cu doza de rigoare de ironie, fireşte), acesta a oprit la o trecere de pietoni, să-i cedeze trecerea unui pieton.

Din spate, însă, venea un alt şofer băut, în vârstă de 40 de ani, la volanul unui Volkswagen Touareg, care a lovit din plin Niva staţionată la trecerea de pieton. Impactul a fost violent, avariind grav maşinile şi traumând un pasager din Niva, care a trebuit transportat la spitalul din Căuşeni.
Paradoxul? Ambii şoferi au fost testaţi de poliţie şi s-au dovedit a fi în stare avansată de ebrietate şi, mai mult ca atât, ambii nu posedau permis de conducere! Acum poliţia va iniţia două cauze penale pentru fapta comisă, câte un dosar pentru fiecare dintre cei doi şoferi...

Sursa foto: echipa.md
0
8,657
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!