(VIDEO) Care se descurcă mai bine în oraş: Dacia Sandero vs Mercedes-Benz S-Class W140 vs Bentley vs Rolls-Royce?

7 Iunie 2020, 07:59
Redacţia PiataAuto.md
Vă plac maşinile mari şi confortabile? Sau preferaţi una mai simplă şi mai compactă? Unele modele de maşini par să nu expire moral niciodată, nu-i aşa?

La fel ca şi video-ul de mai jos. Odată cu revenirea în actualitate a aglomeraţiilor urbane în epoca post-pandemică, de multe ori ajungem să ne întrebăm cu ce maşină ne-am strecura mai bine prin străzile înguste ale oraşelor şi prin tot soiul de situaţii de trafic.
Ei bine, cei de la Top Gear au făcut ceva timp în urmă un experiment deocheat. Au creat pe un poligon condiţiile diverse ale unui orăşel modern şi au pus în el 4 automobile în încercarea de a afla care se descurcă mai bine. Alegerea modelelor a fost cea mai deocheată — pe de o parte, unul din cele mai accesibile şi populare modele ale zilelor noastre, Dacia Sandero, iar pe de altă parte trei limuzine luxoase ale vremurilor de altă dată, păstrate în condiţie bună până astăzi — Mercedes-Benz S-Class W140, o superbă limuzină clasică Bentley pe nume Turbo R (produsă între 1985 şi 1999) şi o altă limuzină frumoasă de la Rolls-Royce — un Silver Shadow. Care s-a descurcat mai bine în oraş — vedeţi în video-ul de mai jos!
Şi acum vine o atenţionare şi o mare întrebare din partea noastră. Atenţionare: videoul de mai jos poate fi dureros de vizionat pentru fanii acestor superbe maşini clasice, găsite în stare foarte bună, la vederea a ceea prin ce trec ele mai jos. Şi marea întrebare: dacă voi aţi conduce una din aceste limuzine clasice prin oraş, oare chiar v-aţi descurca la fel de rău?
0
28,308
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!