(VIDEO) Cel puţin 3 maşini de poliţie au urmărit un singur automobil pe viaduct

25 Iunie 2020, 11:38
Denis Godorozea
Inspectoratul Naţional de Securitate Publică (INSP) a postat un nou material video cu reţinerea unui vitezoman ce a încălcat grosolan ordinea publică pe străzile capitalei. Într-un final, şoferul buclucaş a fost reţinut, iar astfel ne întrebăm de ce ar fi încercat să fugă de poliţie?
Cazul a avut loc aproximativ la ora 22:00 la 23 iunie curent. Un şofer ce circula cu viteză excesivă nu s-a supus somaţiei inspectorilor de patrulare de a opri maşina şi şi-a continuat drumul. Imediat a început urmărirea, iar inspectorii au solicitat asistenţa colegilor. Şoferul a fost urmărit pe bd. Dacia, de la str. Bucureşti, în direcţia sectorului Botanica, iar ulterior a fost stopat în intersecţia bd. Dacia cu str. Hristo Botev.

La volanul maşinii de model BMW Seria 5 înmatriculată peste hotare a fost un tânăr de 23 ani. Inspectorii de patrulare au constat, că acesta nu se afla în stare de ebrietate, dar nu avea un permis de conducere. Chiar şi aşa, pentru grosolănia comisă inspectorii l-au încătuşat şi l-au condus la sediul poliţiei pentru documentare, maşina fiind transportată la o parcare specială.

INSP aminteşte că depăşirea vitezei este printre principalele cauze care stau la baza accidentelor rutiere grave. De la începutul acestui an, din cauza vitezei au fost înregistrate 232 accidente rutiere, în care şi-au pierdut viaţa 42 persoane, iar alte 263 persoane s-au ales cu diverse traumatisme.
0
2,447
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!