(VIDEO) Cu Bentley în vitrina showroom-ului! Hoţii din nou în acţiune în SUA

29 Iunie 2020, 16:06
Denis Godorozea
Hoţii de maşini din SUA sunt din nou în acţiune. De această dată vandalii au pus ochiul pe un Bentley Continental GT, iar furtul le-a şi reuşit cu succes, doar că nici în acest caz maşina nu va ajunge fără defecte la locul destinaţiei. Precum şi în cazul incredibil cu un Dodge Challenger furat şi avariat, despre care am relatat cu trei săptămâni mai devreme, şi de această dată hoţii au spart vitrina showroom-ului în care se afla maşina.
Infractorii au atacat un showroom de automobile rulate europene din oraşul Holland, statul Michigan, SUA. Se pare că ilegalităţile sunt comise de un grup de persoane, care au mai comis patru furturi similare în acelaşi oraş. Mai devreme au pus mâna pe Chevrolet Impala, Ford Fusion, Genesis G70 şi Hyundai Palisade, iar de această dată s-au lăsat atraşi de un Bentley Continental GT rulat, de generaţie precedentă. Maşina are un parcurs de aproape 61,000 kilometri şi a fost scoasă în vânzare la preţ de 39,995 dolari.

Infractorii au ajuns în acest showroom cu Ford Fusion curat mai devreme, după care au pătruns în încăpere şi au furat coupe-ul britanic. Hoţii se grăbeau să părăsească locul infracţiunii cât mai curând, iar din acest motiv au sacrificat aspectul exterior al maşinii, or tot cu acest Continental GT au spart vitrina şi au fugit. Ulterior poliţia a început urmărirea complicelui de la bordul lui Fusion, însă infractorul a avariat maşina, după care a părăsit-o şi a reuşit să fugă de poliţie. Maşinile furate nu au fost găsite încă.
0
2,375
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!