(VIDEO) Drift chiar în parcarea bisericească! Care a fost scopul şi care au fost consecinţele?

11 Iunie 2020, 09:41
Denis Godorozea
Parcă am mai admis ideea că unii şoferi aventurieri se pot da în spectacol nu neapărat pe traseele de curse, ci chiar pe drumurile publice. Dar cu siguranţă ultimul loc unde ne-am aştepta la un show incendiar de drift ar fi o parcare bisericească. Inimaginabilul s-a produs, totuşi, într-o asemenea parcare din oraşul Londra, Canada, dar show-ul a avut un bun scop.
Însă de această dată nu vorbim de un grup de şoferi aroganţi care să încalce grosolan regulamentul circulaţiei rutiere. Se pare că show-ul a fost chiar agreat de conducerea acelei biserici, or nimeni nu a apelat poliţia pentru intervenţie. Echipa şi-a propus să facă drift în parcarea bisericii în cinstea prietenului lor răposat, şi el pilot de drift, decedat într-un accident la vârsta de doar 22 ani.
Şi totuşi, a mai scăpat de sub control show-ul niţel, după cum transmite presa locală, or cei doi tineri au fost ulterior acompaniaţi de alţi doritori de aventuri. Situaţia de conflict a fost remediată ulterior de pastorul bisericii, care nu a solicitat intervenţia poliţiei şi nici măcar restituirea prejudiciilor financiare pentru reabilitarea parcării. În schimb, pastorul le-a propus tinerilor să organizeze o slujbă de pomenire în cinstea prietenului răposat, la care să participe echipa. Şi totuşi, pastorul a relatat că mai târziu biserica va instala obstacole speciale în parcare pentru a preveni astfel de show-uri în viitor.
0
2,145
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!