(VIDEO) Hennessey injectează peste 800 CP în propulsorul monstruosului Goliath 6x6

16 Iunie 2020, 15:57
Denis Godorozea
Tunerii de la Hennessey Performance şi-au propus să îmbunătăţească monstrul creat tot de ei — imensul Goliath 6x6, creat pe baza pick-up-ului Chevrolet Silverado Trail Boss Z71 a beneficiat de un surplus de putere sub capotă şi este capabil să ofere acum peste 800 CP. Acesta este răspunsul tunerilor americani la criticile aduse lui Goliath în momentul premierei pentru puterea mult prea mică.
Hennessey Goliath 6x6 a debutat în premieră în vara anului trecut. Maşina a uimit întreaga comunitate auto — ei bine, puţini sunt cei care ar putea să impună concurenţă legendarului Mercedes-Benz G 63 AMG 6x6! Şi totuşi, Goliath a dezamăgit niţel fanii atelierului american — cu un asemenea exterior impunător, tunerii au stors din motorul V8 de 6.2 litri 456 CP, pe când standard motorul este capabil de 426 CP. O creştere infimă.
Răspunsul tunerilor este pe măsură — specialiştii de la Hennessey au echipat motorul cu un compresor nebun ce i-a dublat, practic, puterea! Acum motorul este capabil de 811 CP, iar caracteristicile dinamice îmbunătăţite au fost demonstrate de cei de la Hennessey în clipul video de mai jos.
În total americanii au anunţat producţia doar 24 unităţi Goliath 6x6, fiecare cu un preţ de cel puţin 375 mii dolari. Cei ce şi-au preluat monstrul pot comanda acum îmbunătăţirile pentru motor, însă preţul acestora nu a fost anunţat încă.
0
7,137
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!