(VIDEO) Incredibil! Poliţia a descoperit că Moldova produce elicoptere! Într-un hangar, la Criuleni!

30 Iunie 2020, 13:18
Redacţia PiataAuto.md
Ştiaţi că în Republica Moldova se produc elicoptere? Nu? Nici poliţia nu ştia până nu demult! Azi parcă e ziua celor mai neverosimile ştiri, zău!
Deci, Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale (PCCOCS) şi Inspectoratul Naţional de Investigaţii al IGP al MAI (INP) au anunţat astăzi că au dat un raid la un hangar din Criuleni, care producea elicoptere clandestin!
Activitatea hangarului a fost urmărită şi documentată pe parcursul a mai multor luni. Elicopterele erau produse să se asemene cu modelul „KA 26” şi urmau a fi exportate în spaţiul CSI. Hangarul era localizat aproape de râul Nistru, iar majoritatea persoanelor implicate în procesul de „producţie” a elicopterelor provind din regiunea transnistreană. Dar procesul de producţie nu era prea tehnologizat, după cum se poate vedea din imagini, or, se foloseau în mare parte strunguri destul de rudimentare.
Totuşi, „fabrica de elicoptere” din Criuleni a reuşit să aibă 10 elicoptere în curs de producţie pe „linia de asamblare” în momentul raidului de azi! Cei implicaţi riscă închisoare între 3 şi 10 ani.

Dar, totuşi, ştirea asta e atât de unică şi incredibilă, încât pur şi simplu rămânem consternaţi de ea!
0
10,707
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!