(VIDEO) Instant karma în Chişinău pentru un microbuz

6 Iunie 2020, 16:02
Redacţia PiataAuto.md
De câţiva ani, pe şoseaua Balcani din Chişinău au fost amenajate semafoare cu benzi suplimentare la intersecţiile acesteia cu alte artere, precum str. Petricani.

La această intersecţie a şoselei Balcani cu strada Petricani, există acum două benzi — cea stânga permite continuarea deplasării doar înainte, în timp ce banda dreaptă presupune virarea obligatorie la dreapta spre strada Petricani. De cealaltă parte a intersecţiei, drumul continuă tot cu două benzi, cea din dreapta fiind destinată celor ce vin dinspre Petricani şi întorc la dreapta spre şos. Balcani, această bandă fiind un soi de bandă de accelerare.

Tot logic şi bine făcut. Însă şi aici se face simţit frecvent fenomenul unor şmecheri, care folosesc această bandă dreaptă pentru a merge tot înainte, depăşind o parte din fluxul de transport care merge regulamentar şi apoi reintrând de multe ori obraznic în acel flux.

Exact asta a făcut azi şi acest microbuz, din videoul de mai jos. Doar că de această dată a urmat o scenă de instant karma clasică. Vedeţi situaţia în video.
1
67,352
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!