(VIDEO) Lovitură frontală, ambii pe contrasens. Accident teribil în jud. Vrancea din România

17 Iunie 2020, 11:38
Redacţia PiataAuto.md
Ce să faci atunci când vezi că cel care-ţi vine în întâmpinare o ia pe contrasens şi vine direct în tine? Ai o clipă scurtă de a decide — s-o iei spre stânga şi tu, sau spre dreapta, încercând să-l eviţi, sau să-i intuieşti tractoria lui care să te poţi feri în cel mai bun mod...

Din păcate, uneori există prea puţin timp pentru analize şi reacţiile sunt instinctive. Uneori şi instinctul de poate feri de un sfârşit nefast, alteori nu... Un caz cutremurător a avut loc în România, pe traseul din localitatea Boloteşti, judeţul Vrancea. Practic, prin Boloteşti trec şi foarte mulţi dintre moldovenii care merg spre Braşov sau vor să traverseze România prin partea ei de mijloc.
Aşadar, ce s-a întâmplat? Pe scurt — un teribil accident în care ambele maşini s-au pomenit pe contrasens, una în întâmpinarea alteia, într-un impact frontal violent. Ambii şoferi au decedat pe loc, iar alţi 11 oameni au fost răniţi. Situaţia pare să fi fost provocată de şoferul din Fiat, în vârstă de 70 de ani a ieşit primul pe contrasens. Într-o clipă şi microbuzul a ieşit la rândul lui pe contrasens, cel mai probabil în încercarea de a evita Fiatul. N-a fost suficient, însă, pentru că Fiatul a vrut să revină pe banda sa în ultimul moment şi în rezultat impactul a fost devastator. Accidentul a fost surprins şi de camerele video din apropiere.

Cum credeţi, putem învăţa o lecţie din acest accident?
0
47,128
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!