(VIDEO) Nu se tem nici de poliţie! Un şofer din Ungaria a depăşit patrula cu peste 150 km/h şi a continuat cursa!

1 Iunie 2020, 16:21
Denis Godorozea
Se pare că obrăznicia în rândul şoferilor devine un fenomen răspândit nu doar în ţara noastră, dar şi în întreaga lume. Ei bine, accidente şi situaţii bizare au existat mereu, dar de la un timp tupeismul pare să prindă noi limite. Astăzi vă invităm să aflaţi o istorie revoltătoare din Ungaria, dar care are un final firesc pentru asemenea cazuri.

Un şofer de BMW Seria 3 Touring E91 a depăşit obraznic o patrulă de poliţie, având o viteză de peste 150 km/h, iar asta în timp ce viteza maximă de deplasare în Ungaria este de 130 km/h pe autostrăzi, iar pe un drum interurban cum e acesta din imagini, viteza maximă admisă este de 90 km/h. Poliţiştii au reacţionat imediat la grosolănia şoferului, pornind girofarele şi alarmele sonore, însă acesta a înaintat, atingând viteze de peste 190 km/h, conform radarului de la bordul maşinii de poliţie.

Într-un moment se pare că şoferul a scăpat de pedeapsă, or a reuşit să fugă de vizorul poliţiei, însă un asemenea mod neglijent de a conduce a rezultat într-un accident cu un sedan Audi A8, într-o localitate din apropiere. Şoferul buclucaş nu a mai putut continua drumul şi în scurt timp l-a ajuns şi poliţia din urmă! Din fericire, nimeni nu a suferit vătămări corporale, însă şoferul s-a ales cu o amendă de 200,000 forinţi, echivalentul a 580 euro, dar şi cu 8 puncte de penalizare.
1
122,233
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!