(VIDEO) Nuntă în pandemie, pe contrasens, la un pas de accident în Chişinău

12 Iunie 2020, 21:13
Redacţia PiataAuto.md
În ultimul timp vedem tot mai des filmuleţe din Chişinău în care unii şoferi îşi permit să calce linia dublă şi să iasă pe contrasens de parcă asta ar fi o normalitate. Un video pe care l-am primit azi la redacţie, arată o situaţie şi mai bizară în acest sens.
Filmuleţul de mai jos a fost surprins azi pe strada Valea Crucii din capitală. Maşina din care s-a filmat se deplasa regulamentar în direcţia străzii Grenoble, când, la un moment dat, din direcţie opusă a ieşit pe contrasens un Mercedes-Benz E-Class, într-o depăşire neregulamentară, efectuată cu viteză excesivă şi la un pas de o un accident frontal cu automobilul din care e filmat videoul.

Partea şi mai ciudată e că la sugestia vizitatorului nostru fidel, Alex, de la care am primit materialul, la un stop cadru din filmuleţ am observat şi faptul că automobilul care a creat situaţia de accident era decorat pentru alai de nuntă. Acum, când nunţile în forma lor clasică nu sunt permise. Mmm... Asta e de-a dreptul bizar... În fine, nu vrem să ne avântăm prea departe în presupuneri la acest capitol, dar în ceea ce priveşte situaţia de trafic, cu siguranţă totul a fost la un pas de a se transforma în ceva urât. Vedeţi în totul în filmuleţul de mai jos.

Dacă aveţi filmuleţe de actualitate, care pot deveni ştire, vă invităm să ni le expediaţi prin mesaje pe pagina noastră de Facebook.
0
9,373
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!