(VIDEO) O emisiune auto chineză îşi bate joc de 3 maşini chineze, dintre care una e clona lui Bugatti Veyron

5 Iunie 2020, 19:02
Redacţia PiataAuto.md
Care e cea mai nebunatică emisiune auto pe care o ştii? Top Gear? The Grand Tour? Stai să vezi nebunia asta!
China are clone aproape pentru orice, chiar dacă noi, din afara Chinei, nu le prea ştim pe toate, mai ales că-n ultimul timp mărcile mai de renume de acolo lansează nişte modele mult mai interesante şi originale decât o făceau înainte.

Dar, într-o lume paralelă şi doar pentru piaţa locală, clonele există în continuare, fără ca informaţia despre ele să depăşească hotarele Chinei. Multe sunt meşterite de nişte ateliere dubioase, într-un mod şocant de artizanal şi cu nişte combinaţii inginereşti de-ţi pui mâinile în cap!
Una din ele, spre exemplu, e o clonă a lui Bugatti Veyron, produsă de o companie numită XLT. Supercarul clonat e, de fapt, un soi de scuter motorizat, care merge cu viteză maximă de 50 km/h! N-are nici măcar centuri de siguranţă! În schimb are un fel de televizor la interior. Iar când deschizi capota, te vei ţine de burtă de râs la văzul a ce descoperi acolo!
Şi totuşi, în ciuda la calitatea derizorie şi combinaţiile tehnice bizare, clona chineză a lui Bugatti Veyron costă echivalentul a peste 4,200 euro!

Şi asemenea scutere cu carcasă de maşină mai există în China. Uitaţi-vă la „frumuseţile” de mai jos! Una chiar are 3 roţi! Nu vă aminteşte de un renumit episod de Top Gear cu Clarkson, Hammond şi May?
Ei bine, cel puţin emisiunea asta auto chineză nu e o clonă jalnică. Ba chiar băieţii ăştia pun la treabă foarte nebunatic aceste 3 maşini, iar când 3 chinezi decid să-şi bată joc de 3 maşini chineze, le iese mai bine decât ar face-o oricine!

Mai jos aveţi video cu întreaga emisiune. Nu vă speraţi că e în chineză — video-ul are SUBTITRE în engleză! Activaţi-le în player şi savuraţi, râdeţi şi daţi mai departe. Să vă zicem un ultim secret: chiar dacă veţi asculta emisiunea de mai jos în chineză şi nu veţi înţelege nici o iotă, tot veţi râde cu poftă!
1
88,811
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!